Zašto Nadežda?

Podučavanjem stranih jezika i prevodom tekstova bavim se dugi niz godina. Posedujem međunarodno priznate diplome, naročito bih istakla onu koja se odnosi na podučavanje stranog jezika. Težeći što boljem, širem znanju usavršavala sam se u inostranstvu. Prevodila sam tekstove iz gotovo svih oblasti - ekonomija, pravo, hemija, medicina, turizam, građevina, arhitektura, teologija, poljoprivreda, kao i filmove za televiziju. Sarađivala sam sa velikim brojem firmi. Neki od saradnika su: “Konekta” - Novi Sad, ”West Point” - Novi Sad, ŠOSO “Milan Petrović“ - Novi Sad, FAM - Novi Sad, Otvoreni univerzitet “Znanje” Novi Sad, Centar za obrazovanje i kulturu “Sveti Kirilo i Metodije” - Novi Sad, Eparhija sremska - Sremski Karlovci, MBG d.o.o - Slovenija, NU “Božidar Adžija“ - Novi Sad. Pored toga, veliki je broj pojedinaca koje sam podučavala. Bićete zadovoljni, kao i oni, ukoliko se odlučite da učite samnom.

JEZIKNS.RS - vaše mesto da naučite jezike

A zašto ja? Razloga ima više:

  • Zato što imam bogato, dugogodišnje iskustvo, kako u individualnoj nastavi tako i u razrednoj. Imam i bogato iskustvo u radu sa polaznicima različitog uzrasta i nivoa znanja.
  • Zato što u nastavi koristim savremenu literaturu renomiranih izdavača. U radu sa svim polaznicima određenog nivoa kombinujem različit materijal, što časove čini interesantnim i dinamičnim.
  • Zato što ja obezbeđujem kompletan materijal koji Vam je potreban za učenje.
  • Zato što termin održavanja časova prilagođavam Vašim poslovnim i drugim obavezama, realizuje se u vreme koje Vama najviše odgovara, radnim danima, kao i vikendom.
  • Zato što individualni časovi i časovi u malim grupama dozvoljavaju veću fleksibilnost kada je u pitanju materijal za učenje, vreme održavanja časa, kao i broj časova.
  • Zato što tempo i način rada prilagođavam svakom polazniku.
  • Zato što posvećujem maksimalnu pažnju svakom polazniku. Uživajuci u tome da znanje prenosim drugome podstičem Vas da što lakše ovladate znanjem stranog jezika, pomažem Vam da što lakše prevaziđete eventualne teškoce.
  • Zato što ćete uživati u učenju u klimatizovanom prostoru, lepom ambijentu i prijatnoj atmosferi.