Kursevi

Postoji veliki broj kurseva, prilagođen Vašem nivou znanja, potrebama i sklonostima. Kursevi obuhvataju čitanje, prevod, obradu tekstova, gramatiku, pisanje i konverzaciju. Za postizanje što boljeg uspeha kombinovano se koristi materijal različitih renomiranih izdavača.

Kursevi mogu biti individualni, poluindividualni, i organizovani u malim grupama, a što se dinamike nastave tiče standradni i intenzivni. Termini i dinamika održavanja časova u potpunosti se prilagođavaju Vašim poslovnim i drugim obavezama.

Kursevi

Standardni kursevi

 • Početni I, II
  Početni nivo podrazumeva upoznavanje sa osnovama govornog i pisanog jezika. Kada savladate ovaj nivo možete da razumete svakodnevne izraze, jednostavne rečenice, kao i da obavljate konverzaciju na jednostavan način, u svakodnevnim situacijama.
 • Srednji I, II
  Ovaj nivo učenja nadovezuje se na početni. Proširuje se znanje gramatičkih pravila, kao i vokabular. Možete jasno i podrobno govoriti o mnogim temama koje se odnose na područje Vašeg interesovanja.
 • Napredni I,II
  Ovaj nivo učenja nadovezuje se na srednji. Odgovara onima koji imaju dobru osnovu, poznaju veliki broj reči, a žele da unaprede, poboljšaju svoje znanje. Kada savladate ovaj nivo bićete u mogućnosti da se izražavate tečno, bez napora ćete učestvovati u bilo kakvom razgovoru.

Pročitajte više o standardnim kursevima za engleski >>>

Mix kursevi

 • Kombinacija standardnog i poslovnog jezika
  Ovaj kurs je pogodan za one koji poseduju određeno znanje standardnog jezika. Unapređujući svoje znanje možete u isto vreme učiti i kako da komunicirate u poslovnom svetu.
 • Opšti i poslovni kurs jezika
  Ovaj kurs predstavlja kombinaciju stardnog i poslovnog jezika. U toku kursa stećićete znanje iz različitih gramatičkih jedinica, prilagodjenih nivou koji pohadjate. Naučićete da se snadjete u svakodnevnim situacijama, ali isto tako i u različitim situacijama na poslu : prezentacija projekta, vodjenje sastanka, poslovna korespodencija ( pisanje mejlova, telefoniranje), pisanje CV, formalno obraćanje. Trajanje kursa je 9 nedelja, a tempo rada dva puta nedeljno po 75 minuta.

Kursevi konverzacije

 • Ovaj kurs jezika osmišljen je tako da se poboljša sposobnost komunikacije, kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama,tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Pogodan je za one koji žele da usavrše svoju veštinu konverzacije, one koji ne žele da zapostave naučeno, kao i one koji žele da osveže znanje jezika koji su nekada učili.
  Kurs konverzacije se održava u vidu individualne nastave (dvočas), kako bi tema bila baš ona koja Vas interesuje. Na časove dolazite onoliko puta koliko je Vama potrebno da biste se u materiji kojom je potrebno da vladate osećali sigurni. Nastavu je moguće održavati i u grupi, ali je tada neophodno da grupa ima isto interesovanje za temu ili oblast o kojoj želi da razgovara na času, kako bi se nastava mogla nesmetano odvijati.

Posebni kursevi

 • Poslovni za ZA RAZLIČITA ZANIMANJA
  Danas bez znanja stranog jezika nije moguće komunicirati u poslovnom svetu. Oblast poslovnog jezika je veoma široka. Ukoliko Vam je potreban kurs jezika koji je fokusiran na specifične potrebe poslovanja odlučite se za neki od specijalizovanih kureva za različita zanimanja iz oblasti ekonomije, marketinga, prava, medicine, turizma, arhitekture...
  Pročitajte više o poslovnom kursu za engleski >>>
 • Intenzivni kurs
  Ovaj kurs je pogodan za one koji žele da u kraćem vremenskom periodu završe učenje određenog nivoa jezika. Prednost ovog kursa jeste veća izloženost jeziku, a samim tim se postiže i brži napredak.
 • Učenje jednog jezika slušaocu predavanje na drugom jeziku
  Ovaj vid učenja pogodan je za one koji imaju dobro znanje jezika na kome slušaju predavanje. Na ovaj način možete, vežbajući jezik koji dobro znate, da učite drugi strani jezik. Na primer, možete učiti italijanski jezik slušajući predavanje na engleskom.
 • Nastave putem Skype-a
  Ovo je pogodan način učenja za one koji, zbog nedostatka slobodnog vremena, ne mogu da dođu na čas, ili jednostavno žele da uče u svom domu.
 • Vikend nastava
  Vikend je, deo nedelje kada ste uglavnom slobodni, kada niste preokupirani poslovnim i drugim obavezama, kada ste odmorni. Slobodno vreme možete iskoristiti na pravi način, možete učiniti nešto za sebe - učiti strani jezik.
  Pročitaj više o vikend nastavi >>>
 • Čas i kafa
  Ovaj program čine individualni časovi poslovnog engleskog jezika. Program je namenjen onim osobama kojima je, zbog posla, neophodno da unaprede svoje znanje jezika, da ga obogate izrazima koji su neophodni u poslovnoj komunikaciji.
  Pročitaj više o ovom kursu >>>
 • Work and travel
  Ovaj kurs je namenjen svima koji planiraju da se prijave na program WORK AND TRAVEL, i žele da usavrše engleski jezik pre odlaska u Ameriku.
  Pročitaj više o ovom kursu >>>
 • Srpski za strance - Serbian for Foreigners
  The main goal of the Serbian for foreigners course is to enable foreign citizens to learn the Serbian language efficiently and quickly and use it actively in everyday and business situations.
  Read more about this course >>>
 • Učenje na daljinu - Online
  Ukoliko ste suviše zauzeti, nemate vremena da dolazite na časove, ovo je idealan način učenja za Vas. Možete se udobno smestiti u svom domu, ili kancelariji, i uzivati u učenju. Nekada je ovo i efikasniji način učenja, budući da učite u svom privatnom ambijentu, gde ste opušteni, i koncentracija Vam je na višem nivou.Termin održavanja časa je po dogovoru, u vreme koje Vam najviše odgovara.Kompletan materijal za rad dobijate u elektronskoj formi. U veoma kratkom roku bićete u mogućnosti da govorite strani jezik. Učenje na daljinu moguće je pre svega za engleski, italijanski, španski i nemački jezik.